Nieuw concept voor TV kijken

12 apr Nieuw concept voor TV kijken

Nog een half jaartje en dan is het zover: De 25e “Biennale Interieur” in het Belgische Kortrijk. Een internationaal gewaardeerd evenement van 10 dagen, waar alle grote Europeesche interieurlabels vertegenwoordigd zullen zijn. Maar er is ook veel aandacht voor de nieuwe ontwikkelingen in de interieurarchitectuur.

Zo is er bij elke editie van de Biennale de mogelijkheid voor ontwerpbureau’s om deel te nemen aan een  ontwerpwedstrijd. De opdracht van dit jaar is:

“Create a new object that is relevant 
to the living environment”

… ik hoefde niet lang na te denken of ik zou participeren en met welk ontwerp. De recent door mij ontworpen nieuwe manier van het plaatsen van de TV in je interieur zou hoge ogen kunnen gooien. Omwille van het wedstrijdreglement kan ik niet te ver uitweiden maar neem van mij aan: Binnenkort meer nieuws hierover!

Geen reactie's

Geef een reactie